група ДЕЛФИНИ

СМЕЛИ

Разгледай още

група МИКИ МАУС

ЗАБАВНИ

Разгледай още

група ЗВЕЗДИЧКА

ТАЛАНТЛИВИ

Разгледай още

група ЗЛАТНА РИБКА

УСМИХНАТИ

Разгледай още

Малчугани премериха знания във викторината "Аз съм българче"

DSCN0238

       Деца, родители, приятели, гости от Община Бургас, Регионален исторически музей Бургас, ученици и учители от СОУ "К. Преславски" отпразнуваха празника по родолюбие "АЗ съм българче" в ДГ "Райна Княгиня". Детското заведение организира Викторина, посветена на 144 - та годишнина от гибелта на Васил Левски с участие на децата от ПГ “Бонбони”. Участниците отговаряха на въпроси за подвизите и храброто дело на Апостола, участваха в занимателни игри и разказаха за символите и паметниците на Бургас.


Любознателните малчугани се представиха блестящо и демонстрираха отлични познания за живота на Дякона Левски. Те сръчно подредиха пъзела, изобразяващ известната картина на проф. Никола Кожухаров „Залавянето на Васил Левски при Къкринското Ханче" и разпознаха емблиматични забележителности на родния си град.
Децата получиха грамоти и награди, връчени им от директора на ДГ „Райна Княгиня" - госпожа Таня Маслева и специалния гост на събитието - госпожа Жанет Кацахян от дирекция „Образование и демографски въпроси" при Община Бургас.

Повече снимки може да разгледате ТУК

     

Такси онлайн

 Електронна система за плащане на дължими такси

    ВХОД       ЗАЯВЛЕНИЕ

Записване в ДГ и ясли

 Електронна система за записване в детски ясли и градини

ВХОД