Градина

Нашата красива градина

Разгледай още

Таланти

2

Разгледай още

Таланти

3

Разгледай още

Таланти

4

Разгледай още

Малчугани премериха знания във викторината "Аз съм българче"

DSCN0238

       Деца, родители, приятели, гости от Община Бургас, Регионален исторически музей Бургас, ученици и учители от СОУ "К. Преславски" отпразнуваха празника по родолюбие "АЗ съм българче" в ДГ "Райна Княгиня". Детското заведение организира Викторина, посветена на 144 - та годишнина от гибелта на Васил Левски с участие на децата от ПГ “Бонбони”. Участниците отговаряха на въпроси за подвизите и храброто дело на Апостола, участваха в занимателни игри и разказаха за символите и паметниците на Бургас.


Любознателните малчугани се представиха блестящо и демонстрираха отлични познания за живота на Дякона Левски. Те сръчно подредиха пъзела, изобразяващ известната картина на проф. Никола Кожухаров „Залавянето на Васил Левски при Къкринското Ханче" и разпознаха емблиматични забележителности на родния си град.
Децата получиха грамоти и награди, връчени им от директора на ДГ „Райна Княгиня" - госпожа Таня Маслева и специалния гост на събитието - госпожа Жанет Кацахян от дирекция „Образование и демографски въпроси" при Община Бургас.

Повече снимки може да разгледате ТУК

     

Такси онлайн

 Електронна система за плащане на дължими такси

    ВХОД       ЗАЯВЛЕНИЕ

Записване в ДГ и ясли

 Електронна система за записване в детски ясли и градини

ВХОД